Mastodon.nl Info

Bijdragen

· 277 words · 2 minutes to read

Hoe werkt mastodon.nl 🔗

mastodon.nl biedt als onderdeel van de Fediverse een privacy vriendelijk en niet commercieel gedreven alternatief voor social media. Dit gaat uiteraard niet vanzelf en vergt geld en inzet om goed in stand te houden.

mastodon.nl is er voor de gebruikers en door de gebruikers. Als we er in slagen voldoende mensen en middelen aan mastodon.nl te binden, kunnen we de site voor de lange termijn garanderen

Een plezierige, open omgeving, waarin in de breedste zin van het woord ruimte is voor discussie en uitwisseling. Achter de schermen zorgen de mensen achter mastodon.nl dat de techniek zo goed mogelijk blijft werken en dat geschillen en/of klachten worden opgepakt.

In ruil voor dit platform, vragen we gebruikers om donaties. Wanneer voldoende gebruikers bereidt zijn om maandelijks of jaarlijks een gift te doen, kunnen we zorgen dat mastodon.nl tip top blijft draaien, terwijl de mensen die dat mogelijk maken een redelijke vergoeding kunnen krijgen voor hun tijd.

Geld doneren 🔗

Je kun op dit moment op verschillende manieren geld doneren. Hieronder vind je een overzicht van de opties die we op dit moment aanbieden.

Patreon 🔗

Via het profiel van systeemkabouter (Eelco) kun je een eenmalige of terugkerende bijdrage doen.

Opencollective 🔗

Via het profiel van mastodonnl bij open collective kun je ook een bijdrage doen.

Bunq betaalverzoek 🔗

Als derde optie hebben we de bunq betaallink waarmee je (gepland) geld kan doneren t.b.v. mastodon.nl

Meehelpen 🔗

We hebben een klein team mensen die zich bezig houden met de organisatie, de techniek en de moderatie van het platform. Als je graag een bijdrage zou willen leveren of je wilt eens praten wat de opties zijn, meldt je vooral via ons support account.

Categories